תפריט מזנונים

תפריט מזנונים

התכנסות (לבחירה 4 סוגים):
פטריות שמפיניון ממולאות בפסטו ואגוזי קשיו בזילוף טריאקי
קרפצ'יו פילה בקר עם יוזו, מלח כחול ושמן זיתים על קרוסטיני ארגולה
קבבוני טלה על מקל קינמון עם טחינת עגבניות ועלי כוסברה
סביצ'ה סלמון עם שמן תפוז, גרעיני כוסברה ושאלוט צרוב
ברוסקטה של עגבניות, בזילקום, שמן זית וליים
ספרינגרול ויאטנמי במילו איטריות זכוכית וירקות ברוטב צ'ילי אסיאתי
גוואקמולי עם טוטופוס וסלסה רוחה
סאטה עוף עם עגבניות שרי ויקיטורי בוטנים
פטה עוף ושקדים עטוף בעלים פריכים באיולי טבסקו ובזילקום סגול
מיני צ'וריסוס בגריל פחם עם צ'ימיצ'ורי אורגנו ופלפלים אדומים
ברוסקטה כבדי עוף עם קרמל, רוזמרין ויין אדום

סלטים (לבחירה 4 סוגים):
חצילים שרופים על גחלים עם עלי כוסברה, שום וטחינה גולמית.
טבעות זוקיני פריכות ברוטב שומשום, קרמל וקונפי שום.
עגבניות שרי תמר עם זיתי קאלמטה, עלי בזילקום, שום קריספי וצנובר קלויי.
סלט עדשים שחורות עם עגבניות קונקסה, שמן אבוקדו ועשביי תיבול.
תערובת עלים עם פקאנים מסוכרים, ענבים, לבבות תפוזים וקירספי בטטה.
פוזילי עם קריספי אווז מעושן, אפונת גינה ואיולי חזרת.
איטריות אורז, ז’וליאנים של ירקות צבעוניים עם וויניגרייט סויה צ’ילי וסוכר דקלים.
סלט שורשים של סלק, קולורבי, צנון, גזר וסלרי בויניגרט שומשום.
שעועית ירוקה, שבבי בוטנים, שומשום קלוי, פלפלים צבעוניים ועלי סלק בויניגרייט צרפתי.
פנצ’ונלה של עגבניות, מלפפונים, צנון, זיתים, פלפל, צלפים, עלי בזיל וקרוטונים גדולים טבולים בבאלסמי, שמן זית ומלח ים.

אנטיפסטי (לבחירה 3 סוגים):
קישואים קלויים עם מלח גס ושמן זית.
פלפלים צבעוניים קלויים בחומץ תפוחים ועלי מרווה.
חצילים קלויים עם שום, שמן זית ועשבי תיבול.
שעועית לבנה עם קוביות עגבניות, אורגנו ושמן אבוקדו.
בצלים סגולים עם מלח כחול וקינמון.
שומר אפוי עם לימון וזרעי קימל.
בטטה פריכה עם רוזמרין, שום קריספי ושומשום שחור.

עיקריות (לבחירה 3 סוגים):
קוביות אנטריקוט בשיפוד יקיטורי עם תערובת חרדלים, שום ומלח כחול.
פילה סלמון ברוטב מיסו לבן וסויה הדרים על אצות אז’יקי ושערות בצל ירוק.
רצועות עוף מוקפצות בווק עם פיטריות שיטאקי, ניוקי ימסה ופלפלים קלויים.
טבעות חציל עם בשר טלה, צנוברים וטחינה אדומה.
שיפודים של פרגית צלויה בגריל עם עשבי תיבול, גרידת לימון ושמן צ’ילי.
פילה אמנון עם עגבניות מיובשות, זיתי קאלאמטה שום, אורגנו, ועשב לימון.
פנה פסטה עם בשר, עגבניות ואפונה צעירה.

תוספות (לבחירה 3 סוגים):
תפו”א עם שום שמן זית ועשבי תיבול.
ירקות שורש אפויים בתנור עם יין לבן ועלי מרווה.
אורז עם שקדים ואגוזי ברזיל.
פרוסות בטטה וזוקיני עם פלפל גרוס ורוזמרין.
עגבניות פרובנסל אפויות בתנור עם שבבי פנקו שום ושמן זיתים.
קדרת כרוב אדום עם שזיפים, פורט, קוניאק וכוכבי אניס.
אפונת שלג בווק עם שבבי בוטנים, סויה, ג’ינג’ר ושמן שומשום.
שוקרוט אלזס עם לימון וגרעיני קימל.
פירה תפו”א, אפונה ועשבי תיבול.

קינוחים (לבחירה 4 סוגים):
טראפלס משוקולד בלגי ושבבי קקאו.
שוט מרק תות עם שערות חלבה ונענע גרוסה.
סופלה שוקולד חם.
סורבה בטעמים בכוס מרטיני.
סיגר פיצוחים עם רוטב שוקולד חם.
פאי אגוזים בטופי קרמל.
בייבי מוס לימון בחרוט.
מוס חלבה של שערות קדאיף וסילאן תמרים.
טארטטן בננות עם קרמל וסוכר דק.
מוס שוקולד וויסקי קפוא.